Infants i joves de Vila-seca tindran el seu espai en aquestes festes amb el Parc de Nadal

A partir d'aquest divendres, 27 de desembre, el Pavelló d'Esports s'omplirà de tallers, activitats i atraccions per a la canalla
El Parc infantil de Nadal tornarà a omplir el Palau d'Esports de Vila-seca. | Ajuntament de Vila-seca

Amb l'arribada de les vacances escolars, aquesta setmana arribaran també el Parc Infantil i el Parc Jove de Nadal a Vila-seca. A partir d'aquest divendres, 27 de desembre, infants i joves del municipi podran gaudir d'un seguit de tallers, atraccions i activitats a canvi d'una entrada solidària.

CONSULTA AQUÍ: El programa complet de les festes de Nadal i Reis 2019-2020 a Vila-seca

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca tindrà lloc els propers 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17 a 20 hores, al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca. En aquesta edició del Parc de Nadal, les famílies entraran al fantàstic món del circ, on hi trobaran diferents activitats familiars, tallers de manualitats, inflables, ludoteca familiar, taller de pinta cares, globoflèxia, el tren de la bruixa i unes divertides bicis boges per a grans i petits.

Una trentena de joves voluntaris de Vila-seca preparen el Parc de Nadal

Així mateix, el diumenge hi ha previst un taller d’habilitats dels personatges del circ i, l’últim dia, el dilluns 30 de desembre, hi haurà un espectacle familiar. Com en edicions anteriors, el Parc Infantil de Nadal comptarà amb una trentena de joves voluntaris, que abocaran la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, en col·laboració de diverses entitats del municipi

L'Espai Jove de Vila-seca acollirà diferents tornejos de videojocs durant el Parc Jove de Nadal. | Cedida

D’altra banda, per a tots els joves del municipi a partir dels 12 anys, s'organitza un any més el Parc de Nadal Jove a l'Espai Jove Casa dels Obrers (PIJ). El parc comença el mateix 27 de desembre i s’allargarà fins al diumenge 29 de desembre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En aquest cas, els nois i noies que vulguin podran gaudir de tornejos, passis de pel·lícula i gimcanes des de les 10 a les 13 hores i des de les 20.15 a les 23.15 hores. Els joves que vulguin participar als tornejos podran inscriure’s per Instagram (@espaijovevilaseca) fins al 27 de desembre.

Entrada solidària amb menjar per al Banc d'Aliments de Vila-seca

Cal recordar que per entrar a tots dos parcs l’entrada és solidària. Els nens i nenes i els joves podran accedir al Parc lliurant aliments de llarga conservació, que seran entregats al Banc d’Aliments de Vila-seca.

"💰❗ LOTERIA DE NADAL: El número 74770 deixa 30.000 euros a Vila-seca" "💰❗SALOU: «No paro de tremolar!». La sensació de repartir 360 milions d'euros"