El Parc Samà acollirà un parc temàtic del terror

Els mesos d’octubre i novembre, coincidint amb Halloween, el recinte es transformarà en un parc temàtic de terror

 

Aquest Halloween serà ben diferent a Cambrils. Aquest recinte obrirà les seves portes al terror durant 12 dies d’octubre i novembre i es convertirà en l’Scream Park més gran i terrorífic de tota Europa.

Hi haurà un total de sis cases encantades, quatre shows i la sorprenent transformació del laberint de blat en un espai aterridor per tot aquell que es decideixi a passar una estona allà. Presos perillosos, esperits i científics dements faran gaudir i passar por a la vegada a totes aquelles persones que decideixin acudir al parc. Hi haurà entre 80 i 100 persones que treballaran en aquest recinte per tal que la gent s’ho passi bé però sentint la por de manera molt verídica.

El preu de l’entrada per un dia és de 30 euros en cas de comprar-la a la web i de 35 si es fa a taquilla. Si s’opta per dos dies, el preu puja a 50 euros a web i 55 a taquilla i també és possible reservar l’Scream Nights i l’hotel al web http://www.screamnightspark.com/. S’espera una afluència de gent massiva per gaudir d’aquesta iniciativa i les entrades ja estan a la venda.

El Parc Samà va tornar a obrir al març de l’any 2017

Cal recordar que el Parc Samà es va reobrir a finals de març de l’any passat. El recinte va tancar les seves portes al setembre de l’any 2016 per obres de remodelació de l’espai. Es van invertir més de 300.000 euros en el parc, on es va realitzar una profunda neteja i es varen diferenciar cinc àrees temàtiques: el llegat colonial, el romanticisme del jardí, el modernisme, l’exotisme de Cuba i el jardí amb memòria.

Aquest recinte es caracteritza per estar obert a tots els públics per a qualsevol tipus de celebració, com poden ser bodes, comunions o la presentació de productes.

"IMATGES: Els terroristes de Cambrils portaven ganivets, destrals i d'explosius falsos" "ÚLTIMA HORA: Mor una dona ofegada a Cambrils"