Dues atraccions de PortAventura, distingides com les millors d'Europa

'Street Mission' ha estat guardonada com la millor nova atracció al continent i 'Shambhala', com la millor muntanya russa d'acer en els European Star Award
Imatge d'arxiu de PortAventura. | PortAventura

 

PortAventura World ha rebut dos premis en els European Star Award 2019, un dels guardons més importants en el sector dels parcs temàtics i entreteniment familiar que lliura anualment el grup de comunicació Kirmes & Park International. Concretament, el parc d'atraccions de Vila-seca i Salou ha obtingut el guardó a la 'Millor nova atracció d'Europa', per 'Street Mission', i a la 'Millor muntanya russa d'acer d'Europa', per 'Shambhala'.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

'Street Mission' és la darrera novetat de PortAventura, estrenada aquesta mateixa temporada i dedicada a un públic familiar. Amb una inversió de 15 milions d'euros, es tracta de la primera 'dark ride' que es construeix al resort de la Costa Daurada, a més de l'única dedicada a l'univers de Barri Sèsam a Europa. L'atracció és una aventura interactiva basada en una missió secreta on el visitant es converteix en ajudant del protagonista, el Detectiu Coco. El recorregut per 'Street Mission' consta d'un xou previ i un viatge experiencial en vagons amb projeccions en 3D i elements animats.

Shambhala ha rebut el premi a la millora muntanya russa del continent. | PortAventura

 

D'altra banda, amb 76 metres d'alçada i una caiguda de 78 metres, 'Shambhala' és la muntanya russa més alta i amb la caiguda més llarga de PortAventura Park. 'Shambhala' va obrir l'any 2012 i està dins del grup dels hypercoaster, muntanyes russes que es caracteritzen per la seva gran grandària i altura. A més, aconsegueix una velocitat màxima de 135km/h. La seva arquitectura i decoració d'elements astronòmics estan inspirats en l'estil del Regne de Bhutan i les seves vies recreen una expedició a l'Himàlaia.

90 milions d'inversions, 5 milions de visitants

PortAventura World compta aquest 2019 amb un pla d’inversions i innovacions en nous projectes amb un pressupost de 90 milions d'euros. A més de la nova atracció del Barri Sèsam, el parc de Vila-seca i Salou ha inaugurat enguany la remodelació de l'hotel PortAventura i el nou Colorado Creek, el sisè establiment hoteler dins del resort. La companyia encara ara la recta final de la temporada després d'un 2018 on va superar la primera vegada la barrera dels 5 milions de visitants.

Dues vagonetes en forma de taxi de la nova atracció 'Street Mission' de PortAventura. | ACN

 

"🚑 CAMBRILS: Li salven la vida després de patir un atac de cor al carrer" "❗L'Audiència Nacional NO investigarà els vincles de l'imam de Ripoll amb el CNI"