NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Deu establiments oferiran les seves degustacions en la Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant

Del 5 al 15 de desembre, torna la ruta gastronòmica amb deu propostes diferents que es podran tastar amb una beguda al preu de 2,50 euros
Restauradors i autoritats locals van presentar divendres, 29 de novembre, la 4a edició de la Ruta de Tapes. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Un total de deu bars i restaurants participaran enguany en la quarta edició de la Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant. Del 5 al 15 de desembre, els establiments adherits a la campanya oferiran una tapa i una canya o quinto de cervesa o un gotet de vi per 2,5 euros.

La ruta, organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb el suport de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament, incorpora com a novetat que el nom de les tapes estan enguany relacionats amb llocs i personatges històrics del municipi: Infant Pere, Bocana del port, Ribera del Llastres, Vandellòs I, El Torn, Mediterrani, Almadrava, Plaça Catalunya, La Cova del Llop i Blanca d’Anjou.

Llistat d'establiments participants en la 4a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant

Els establiments que formen part de la 4a Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant són el Bar Nevada, el Bar-Restaurant d’Antis, El Rebost de Ca Belardo, Barc Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Bar Mediterrani, Bar-Cockteleria MÖSS, Pizerria AmalfI, Restaurant Nàutic i Cervecería El Drac. Entre totes les seves elaboracions, s'escollirà el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.

Durant aquests dies, a més, els comensals que tastin les 10 tapes de la ruta podran participar en el sorteig de tres premis. El 1r premi estarà dotat amb un sopar al restaurant Can Bosch de Cambrils per a dues persones; el 2n, amb un lot de vins i cava; i el 3r, amb un joc de vi i accessoris.

Sorteig de premis entre els participants que tastin les deu tapes de la ruta

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de segellar totes les tapes en el passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, i dipositar-lo en una de les urnes. El sorteig dels premis es farà el 19 de desembre.

La presentació oficial de la IV Ruta de tapes va tenir lloc divendres passat, 29 de novembre, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. L’acte va anar a càrrec del president de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Jordi Orriols; de l’alcalde, Alfons Garcia; i de la regidora de Turisme, M. José Gómez.

El llibret amb tota la informació dels establiment participants i les seves degustacions, es pot descarregar en aquest enllaç.

"🎣 Lliuren els premis als millors pescadors de la 45a Festa del Calamar de Salou" "🚄❗ATENCIÓ: Ja hi ha data per la posada en marxa del Corredor Mediterrani"