Programa actes Nadal Vila-seca 2018

El municipi ha programat un Nadal ple d'activitats per a tots els gustos

Vila-seca ja ho té tot a punt per viure unes festes de Nadal inoblidables. El programa d'actes de Nadal 2018 a Vila-seca arrencarà amb nadales, i continuarà amb el tradicional brou, el Parc de Nadal, la visita dels Reis Mags i els Patges i molt més activitats que podeu consultar tot seguit:

Programa actes Nadal Vila-seca 2018

Dissabte 15 desembre

12.00 hores, al Pinar de Perruquet, Cantada de Nadales

Diumenge 16 desembre

12.00, al Pinar de Perrquet, Cantada de Nadales

Dijous 20 desembre

19.00 hores, plaça de l'Església. Felicitació de Nadal i Tradicional Bou. Actuació d'un Cor Infantil de l'Escola de Música del Conservatori Municipal de Vila-seca.

A més, es farà el Torró més llarg de Catalunya de 2019 centímetres a càrrec de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

Dissabte 22 desembre

21.00 hores, Societat 'El centru'. 'El poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra a càrrec del Grup de Teatre La Tramoia. Gratuït.

 

Vila-seca celebrarà un Nadal ple d'actes. | arxiu

 

Dilluns 24 desembre

18.00 hores, plaça de l'Església. Festa del Tió, a càrrec de l'Esplai l'Esclop.

 

Dimarts 25 desembre

19.00 hores, a la Societat El Centru. 'Els Pastorets': preu entrada 5 euros, aforament limitat. Venda anticipada a elspastoretsdevilaseca@gmail.com.

 

Dimecres 26 desembre

10.00 hores, al Castell de Vila-seca. Recollida de Cartes pels Patges de SSMM els Reis Mags d'Orient.

19.30, a l'Auditori Josep Carreras. Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca i l'Orquestra Händel del Conservatori Municipal de Música. Entrada gratuïta amb invitació. Les invitacions es poden recollir al conservatori, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

 

Del dijous 27 al diumenge 30 de desembre

De 17.00 a 20.00 hores, al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca. Parc Infantil de Nadal. Entrada solidària: cal portar aliments de llarga durada pel Banc d'Aliments.

Rodparcs: el divendres 28 de desembre, aprofita l'entrada i gaudeix del Parc infantil de Nadal de Salou.

El Nadal tindrà actes per a tots els gustos a Vila-seca. | Àngel Ullate

 

Del dissabte 29 al diumenge 30 de desembre

De les 11.00 a les 13.00 hores, i de les 19.00 a les 23.00 hores, a l'Esplai d'Activitats Juvenils Casa dels Obrers. Parc Jove de Nadal: tallers, xerrades, jocs en xarxa, festa, expressió artística, campionats esportius. Per a tots els joves a partir dels 12 anys. Entrada solidària: cal portar alimnets de llarga durada pel Banc d'Aliments.

 

Dissabte 29 desembre

19.00 hores, a l'Auditori Josep Carreras. Cibernètic: espectacle teatral familiar que fusiona dansa, música i màgia a càrrec de la Cia Souldance. Entrada gratuïta, amb invitació. Es poden recollir al Conservatori Municipal de Música, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

 

Diumenge 30 desembre

11.00 hores, a la Societat El Centru. Pastorets. Preu entrada: 5 euros. Venda anticipada a elspastoretsdevilaseca@gmail.com.

19.30 hores, a l'Auditori Josep Carreras. Concert Un Nadal de Lírica, a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal.

Dilluns 31 desembre

12.00 hores, a la platja de la Pineda. Tradicional Bany de Sant Silvestre.

L'Home dels Nassos

17.45 hores, a la plaça de l'Església. Concentració amb els Gegants i Grallers de Vila-seca per anar a l'Estació. A les 18.17 hores, arribada de l'Home dels Nassos. Cercavila: carrer de Josep Anselm Clavé, carrer del Raquet de Fèlix, carrer del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l'Església. Discurs des del Balcó de la Casa Consistorial.

Dimarts 1 gener

01.00 hores, al Pavelló Municipal d'Esports. Festa de Cap d'Any amb la música de tots els temps. Entrada gratuïta amb invitació. Es poden recollir invitacions al Punt d'Informarció Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca (2 invitacions per persona).

Dimecres 2 gener

11.30 hores, al Pinar de Perruquet. Pessebre de Sorra 'Ninots de neu fets amb mitjons'.

Tallers infantils fins a les 13.30 hores.

Una imatge del tradicional pessebre de sorra. | Laia Solanellas

 

Dijous 3 gener

11.30 hores, al Pinar de Perruquet. Pessebre de Sorra 'Diademes decorades'.

Tallers infantils fins a les 13.30 hores.

Divendres 4 gener

11.30 hores, al Pinar de Perruquet. Pessebre de Sorra 'Estels de Nadal'.

Tallers infantils fins a les 13.30 hores.

Dissabte 5 gener

Arribada de SSMM Els Reis Mags d'Orient.

17.00 hores, arribada dels Missatgers Reials i cercavila pels carrers de la vila fins al Castell de Vila-seca. 

19.00 hores, Cavalcada a la Pineda pel passeig de Pau Casals, i els carrers d'Alfredo Kraus i d'Amadeu Vives fins al Pavelló Municipal d'Esports de la Pineda. Lliurament de regals.

20.00 hores, Cavalcada a la Plana, pels carrers del barri fins al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Lliurament de regals.

 

Diumenge 6 gener

19.00 hores, a la societat El Centru. 'Els Pastorets': preu entrada 5 euros, aforament limitat. Venda anticipada a elspastoretsdevilaseca@gmail.com.

"AGENDA: El Nadal arriba a Vila-seca carregat d'actes, propostes i activitats" "La cursa de Sant Silvestre a l'Hospitalet de l'Infant serà solidària contra el càncer"