L'associació Al Camp Residu Zero netejarà el barranc de la Verge del Camí de Cambrils

L'entitat mediambiental ha realitzat diverses accions al Camp de Tarragona

L'associació Al Camp Residu Zero realitzarà una recollida de residus al barranc de la Verge del Camí de Cambrils, el pròxim 12 de juliol, iniciant la tasca al voltant de l'escola Joan Ardevol. En acabar la tasca se celebrarà un esmorzar solidari entre tots els participants.

L'entitat Al Camp Residu Zero s'encarrega d'organitzar i realitzar diverses accions mediambientals, principalment recollides de residus, al medi urbà i natural, tal com han detallat des de la mateixa associació, «treballem per a aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta».

Netejant el Camp de Tarragona de residus

Durant aquest estiu, l'associació mediambiental ja ha realitzat diverses accions, com la del passat 13 de juny, que va dirigir als voluntaris a recollir residus al voltant de l'Skate Park de Reus. En aquesta zona s'hi van trobar ampolles, bosses en estat de degradació, roba vella i runa, que malmeten l'espai i poden ser perillosos per la natura.

Una de les accions més multitudinàries realitzades pel grup, es va dur a terme l'any passat, el 3 d'agost del 2019, a la platja del Miracle de Tarragona, on més de 50 voluntaris van realitzar tasques de neteja i recollida de residus, acumulant grans quantitats de bosses de brossa amb tota mena de materials, així com residus del Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials de Tarragona.

"La tenen controlada: Una discoteca de Salou sancionada denuncia «persecució policial»" "Les imatges més esperades: Així s'ha viscut la reobertura de PortAventura"