Comencen les obres per renovar el pont de fusta de la riera de Maspujols a Cambrils

L'Ajuntament inverteix 60.000 euros en la renovació de paviments al passeig de Llevant i substituirà totes les tarimes de fusta per formigó a l'alçada de la platja del Cavet
Operaris instal·lant les noves fustes al pont de la riera de Maspujols, a Cambrils. | I. Alcalá

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa aquesta setmana les obres de manteniment de la pavimentació al passeig de Llevant, al tram de la platja del Cavet, i el pont de la riera de Maspujols. Aquests treballs tenen per objectiu renovar tots els paviments de fusta que hi ha en aquesta zona de passeig i que es trobaven molt deteriorats pel pas del temps. Les obres es van adjudicar el passat mes de maig i compten amb una inversió de prop de 60.000 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els treballadors de l'empresa adjudicatària, Bosir, SA, estan treballant aquesta setmana en la substitució dels taulons de fusta del pont de vianants que connecta la zona del Cavet amb l'Esquirol, al nucli de Vilafortuny. El pont, que es troba tot just a la desembocadura de la riera de Maspujols, arran de mar, es trobava en un estat molt degradat i ara s'ha decidit actuar per renovar la totalitat de les fustes d'aquesta infraestructura. Mentre durin aquestes tasques, el pont es troba tancat al pas de vianants i ciclistes. 

Substitució de les tarimes de fusta per lloses de formigó al passeig marítim de Llevant

De la mateixa manera, al tram de passeig marítim de la platja del Cavet existien una sèrie de tarimes que tenien bastants fustes trencades i que suposava un perill per als vianants. Ara, l'ajuntament ha optat per substituir tots aquests paviments de fusta per lloses de formigó. De la mateixa manera, es millorarà el carril bici en aquesta zona per tal d'adequar els espais de transició del carril i separar de forma adequada el pas de bicicletes i el pas de vianants.

En el mateix paquet d'obres, l'adjudicació preveu pavimentar un parterre de sorra que hi ha al passeig marítim a la platja de Vilafortuny.

Les obres en el tram de passeig de la platja del Cavet consisteixen en la substitució dels trams de fusta per una pavimentació de formigó. | I. Alcalá

Renovació de la calçada als carrers de la urbanització Urcavisa de Vilafortuny

En paral·lel a aquesta actuació, l'Ajuntament va adjudicar unes obres de reparació del paviment de la calçada a la urbanització Urcavisa de Vilafortuny. Aquesta actuació afecta diversos carrers en punts concrets de la calçada que estan en molt mal estat degut al pas del temps i l'acció de les arrels dels arbres. Alguns dels carrers on s'actuarà són, per exemple, el de New York, Guatemala, Atenes o Granada. En aquest cas, l'actuació va a càrrec de l'empresa Obras y Hormigones Blanco i el seu cost és de 15.000 euros.

"🐦❗ESPECTACULARS IMATGES: Milers d'estornells 'ballen' sobre el cel de Vila-seca" "🏖 IMATGES: Platges plenes de canyes, troncs i deixalles 1 mes després dels aiguats"