La rumba catalana arriba a Cambrils de la mà del Festival Accents

Arrels de Gràcia seran els protagonistes d'aquest cap de setmana amb el seu concert de dissabte al Teatre Casa Parroquial Sant Pere
El grup de música Arrels de Gràcia actuaran aquest dissabte a Cambrils en el marc del Festival Accents | Fotoclip.es
 

Amb el mal temps i la pluja el Festival Accents no s'atura i aquest dissabte ens oferirà el seu penúltim concert previst. En aquesta ocasió serà el torn del grup Arrels de Gràcia, que ompliran Cambrils a ritme de rumba catalana amb els seus cants i les seves guitarres. El concert serà aquest pròxim dissabte, 7 de desembre,  a les 21.00 hores al Teatre Casal Parroquial Sant Pere de Cambrils. 

Les entrades ja estan a la venda i les podeu adquirir en aquest enllaç. Les entrades anticipades per veure Arrels de Gràcia tenen un preu de 8 euros, si no, també les podeu adquirir a la taquilla del teatre per un preu de 10 euros. Recordar que el Festival Accents conclourà la seva programació abans que acabi l'any amb un últim concert de Joan Dausà al Teatre Fortuny de Reus. 

Una revisió dels clàssics de la rumba

Aquest dissabte, el grup Arrels de Gràcia, liderat per Jonatan Ximenis, presentaran el seu nou disc 'Remena Nen!' a Cambrils, una revisió del clàssic de Guillermina Mota —publicat l'any 1970 per la discogràfica Edigsa— a ritme de rumba. En definitiva, ens oferiran uns cuplets en català, escrits i popularitzats majoritàriament a la Barcelona dels anys 20 del segle passat. Un repertori entranyable que s'ha anat transmetent de generació en generació. 

Jonatan Ximenis, el guitarrista i líder de la banda, és aficionat a la guitarra i al cant gitano des de petit i ha compartit escenari amb grans noms de la música com els Gipsy Kings, Manuel Malou, Peret, Estoma o Joan Manuel Serrat, entre d'altres. Així doncs, aquest dissabte podrem gaudir de música urbana de primera categoria, igual que la rumba catalana que dècades més tard va cristal·litzar a la mateixa ciutat de Barcelona. 

"📞 ATENCIÓ: 100 veïns de Salou, incomunicats des de fa una setmana" "🗓🎄 AGENDA: Consulta el programa complet de les festes de Nadal a Vila-seca"