Artistes locals demostraran el seu talent en el segon 'Salou Art Festival'

La capital de la Costa Daurada presenta la 2a edició del seu festival 100% autòcton en el marc de les Nits Daurades

Imatge dels assistents a les Nits Daurades de Salou 2017 | Cedida
 

Del 9 al 15 d’agost tindrà lloc la Festa Major d’estiu a Salou i, dins del marc de les 'Nits Daurades', el pròxim dissabte 11 d'agost es durà a terme la segona edició del 'Salou Art Festival', a l’escenari principal de la plaça de les Comunitats Autònomes.

La finalitat del 'Salou Art Festival' és potenciar el talent local, per això es podran veure les actuacions de diferents artistes locals del municipi. Un any més, el periodista televisiu Jordi Vinyoles, de 'TAC12', serà el presentador de la sessió i farà d’amfitrió del festival que començarà a les 21.00 hores i durarà fins passada mitjanit.

L’organització del festival és a càrrec de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou i la regidora de l’àrea, Maria José Rodríguez, apunta que en aquest festival de música i ball els artistes locals «podran mostrar els seus coneixements musicals i vocals dins del marc de les festes d’estiu del municipi perquè creiem que cal donar un espai de gran format perquè el públic pugui conèixer la capacitat artística que genera el nostre municipi».

Ball de cultura brasilera com a novetat al 'Salou Art Festival'

El cartell d’aquest any inclou alguns dels artistes que van poder actuar en el festival de l’any passat, com per exemple les sopranos Melanie Scolamacchia i Lucia Méndez, acompanyats al piano per Carlos Bujosa. Novament aquest trio oferirà tant duets com solos amb i sense el suport del piano durant el seu recital. 

  

Aquest any, la regidoria de Cultura i Festes introdueix com a novetat el ball de cultura brasilera del grup ‘Nadius', un grup que assaja a les instal·lacions públiques de Salou. A més a més, l’Escola Internacional de flamenc Monica Novillo, que col·labora amb un dels grups de ball de la seva escola, repeteix per segon any consecutiu. Dissabte, al voltant de les 23.00 hores de la nit, el grup guanyador de la cançó de l’estiu de 'TAC12' entrarà en escena i, per finalitzar el festival, el Dj Joan Monty amenitzarà la resta de la nit 100% local. Aquest Dj és molt conegut dins del municipi per la seva col·laboració en molts festivals que es duen a terme dins de Salou.

"Els quatre municipis de la zona que cooperaran per diversificar la seva economia" "Tots els actes de la Festa Major de l'Hospitalet de l'Infant"