Salou mantindr脿 les platges obertes per Sant Joan per貌 sense festes, fogueres, ni petards

L'alcalde insisteix que enguany cal que la celebraci贸 sigui segura i sense risc de contagi de covid-19
Imatge d'arxiu de la revetlla de Sant Joan a la platja de Salou | ajuntament de salou

L'Ajuntament de Salou mantindr脿 les platges obertes per Sant Joan per貌 amb limitacions. En concret, no permetr脿 festes ni celebracions de revetlla, encendre-hi fogueres ni tirar-hi petards ni cap tipus de pirot猫cnia. Per contra, les guinguetes de la platja es mantindran obertes.

L'Ajuntament demana abandonar les platges abans de les cinc de la matinada per tal de facilitar-ne la neteja. El consistori aposta per celebrar 芦una festa de Sant Joan diferent i segura禄, a aprofitar per gaudir-ne amb la fam铆lia i els amics, i a complir les ordres i recomanacions. En un ban, l'alcalde, Pere Granados, insisteix que enguany cal que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin 芦segures i sense riscos de contagi de la Covid-19禄.

Entre les mesures de protecci贸 i higiene que caldr脿 respectar, l'Ajuntament apunta que tampoc no es podran organitzar actes festius ni revetlles als carrers i espais p煤blics.

"Ja se sap quan obre la preinscripci贸 de l'Escola de M煤sica de Vandell貌s i l'Hospitalet" "La decisi贸 de Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant sobre les platges per Sant Joan"