Vila-seca crea una línia de subvencions d'ajuda al lloguer que no superi els 700 euros mensuals

El Govern municipal compleix així amb un dels seus acords de govern
Les subvencions formen part dels acords del Govern de Pere Segura | Cedida
 

Vila-seca donarà subvencions per al pagament de lloguers inferiors als 700 euros. La proposta va ser aprovada durant el darrer ple municipal per unanimitat, i forma part d'un dels compromisos del Govern de Pere Segura amb el grup municipal de Vila-seca en Comú, en matèria d'habitatge.

Per primera vegada a la història, Vila-seca comptarà amb una línia de subvencions de titularitat municipal per ajudar al pagament de lloguers que no superin els 700 euros de mensualitat. Aquest acord s'ha pogut dur a terme, a canvi del vot favorable en la darrera modificació dels pressupostos de Vila-seca en Comú, segons ha informat el mateix partit.

Unes subvencions que es consolidaran en el temps

El portaveu de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, va recalcar en la sessió plenària que aquesta línia d'ajudes no només serviran com a mesura extraordinària per lluitar contra els efectes del coronavirus, sinó que es consolidarà en els pròxims exercicis, complint amb el pacte de govern per a la seva formació.

D'aquesta manera, Téllez ha destacat que aquesta no serà l’única iniciativa en matèria d’habitatge del mandat, ja que també s’ha acordat desenvolupar un Pla Local d’Habitatge, realitzant un diagnòstic exhaustiu de la situació al municipi.

"El FICVI escalfa motors: El Festival de Curtmetratges de Vila-seca ja té dates" "Una cambrilenca recupera un objecte molt valuós que li van robar fa dos anys"