Un surfista salva la vida d'un home a la platja de la Pineda, a Vila-seca

Els fets es van produir durant la tarda de divendres, 20 de setembre, a la zona del Racó
Dos vehicles del SEM, en una imatge d'arxiu | SEM

 

Acció de reanimació ràpida i determinada a la platja de la Pineda, a Vila-seca. Durant la tarda del passat divendres, 20 de setembre, la intervenció immediata d’un surfista va permetre salvar un home que havia patit una parada cardiorespiratòria a la sorra, a la zona del Racó.

Segons avançava el Diari de Tarragona, la víctima s’havia desplomat, inconscient, sota la passarel·la costanera i just darrere d’una de les guinguetes de la platja. La primera actuació del surfista, infermer de professió, amb moviments de reanimació i massatge cardíac, va anticipar l’arribada dels socorristes que, amb un desfibril·lador, van recuperar el pols de l’home.

Instants després, al voltant de dos quarts de set de la tarda, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van arribar al punt de l’incident, amb dues ambulàncies. La víctima va ser traslladada cap a un centre hospitalari.

"🔴 VILA-SECA: Inversió de 70.000€ per millorar camins rurals" "🛍 Cambrils acollirà la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona"