Talls de circulació per la festivitat del 15 d'agost a Salou

Els passejos de Jaume I i Miramar es tallaran al trànsit durant la celebració de la processó i els focs artificials
Imatge d'arxiu de les Nits Daurades de Salou. | TarragonaDigital

 

Salou celebrarà aquest dijous, 15 d'agost, el dia gran de les Nits Daurades amb la processó i el tradicional castell de focs artificials. Una celebració que comportarà un dispositiu de seguretat especial amb un centenar d'efectius entre Policia Local, Mossos d'Esquadra, bombers, ambulàncies, treballadors de la brigada municipal i vigilants privats.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Moments abans de la sortida en processó de Santa Maria del Mar, que arribarà a les 21.30 hores a l'Espigó del Moll, es tallarà al trànsit tant el passeig Miramar com el passeig de Jaume I. Un tall de circulació que es mantindrà fins a la cloenda dels focs, cap a les 23.30 hores. Per tal de garantir la seguretat dels milers d'assistents, la Policia Local tallarà aquestes dues vies i senyalitzarà itineraris alternatius pels vehicles.

La comissaria de platja de la Policia Local, al mig del passeig de Jaume I, servirà com a Centre de Coordinació d’Emergències per tal de coordinar tots els efectius que treballaran durant la jornada.

1.500 aparcaments dissuasoris

D'altra banda, com ja és costum, l'Ajuntament habilitarà zones d'aparcament dissuasòries als solars d'Emprius i al Vial de Cavet, davant de l'Escola Elisabeth. El total de places per aparcar de forma gratuïta que es posaran a disposició dels visitants és de 1.500.

El dia gran de les Nits Daurades 2019, que posarà punt final a la festa major d'estiu de Salou, arrencarà a les 20.00 hores amb la celebració de la Missa Solemne a l’Església de Santa Maria del Mar. Des d'allà, sortirà la Mare de Déu en processó fins a l'Espigó del Moll, on els pescadors salouencs faran un tram de la processó en vaixell per tornar a terra i acabar de portar la imatge fins al monument de Jaume I.

Final de festa amb focs i ball

Un cop acabi la processó serà el torn del gran castell de focs artificials, que començarà a les 23.00 hores. La Pirotècnia Tomas serà la responsable de disparar uns 380 quilos de pólvora en un espectacle que s'allargarà durant mitja hora. Un cop finalitzats els focs, l'Orquestra La Privada posarà el final de festa a l'escenari de la plaça de les Comunitats Autònomes.

"🔴 L'antic Hostal Bona Estada de Salou anirà a terra" "⭐CAMBRILS: Un any i mig dels Avis i Àvies per la Llibertat"