Talls de trànsit amb motiu de l'acte 'Cambrils per la pau'

La zona del Club Nàutic i les principals vies d’accés a aquest punt quedaran afectades
Els talls es duran a terme mentre es prepari i es desenvolupi l'acte | CEDIDA

 

Amb motiu de l'acte de record dels atemptats, 'Cambrils per la pau', que tindrà lloc aquest dissabte, 18 d'agost, a dos quarts d'onze del matí, es restringirà l'accés de vehicles i vianants a la zona del Club Nàutic i als carrers propers. Aquests talls es duran a terme mentre es prepari i es desenvolupi l'acte, i responen a la gran assistència de públic que es preveu. 

Els diversos talls de circulació amb motiu de l'acte 'Cambrils per la pau'

La circulació rodada pel port —tot el passeig Miramar, des de la rotonda del moll de Ponent fins a la rotonda del Club Nàutic— estarà tallada a partir de dos quarts de set del matí fins a les dotze del migdia. A més, es tallarà l'avinguda Diputació, des del carrer de Vila-seca fins a la rotonda del Club Nàutic. Tanmateix, es realitzaran talls de trànsit a la rambla Jaume I, des de la rotonda del carrer Drassanes i Hug de Montcada fins al Club Nàutic. 

D'altra banda, es prohibirà aparcar en totes les vies tallades al trànsit, a la rambla del Regueral i al carrer de Vila-seca. Aquestes limitacions també afectaran el pàrquing soterrat de la façana marítima i l'accés al Club Nàutic. Les operacions de càrrega i descàrrega de la zona de Consolat de Mar es veuran afectades de les nou del matí fins a les dotze del migdia. Tot i això, el carrer Pau Casals no es tallarà i es podran dur a terme aquestes accions. 

Restriccions en el transport públic

En relació al transport públic que circula per Cambrils, cal destacar que dues parades d'autobús i una parada de taxi es veuran afectades. Així, les parades d'autobús del Regueral i del Club Nàutic se situaran a l'avinguda Diputació. A més, la parada de taxi de l'avinguda Diputació número 1 s'ubicarà a la mateixa avinguda, però a les proximitats del carrer Vila-seca, i al davant de l'oficina del Patronat de Turisme

Rutes alternatives dins de la xarxa de vies urbanes de Cambrils

Una de les millors rutes alternatives serà el vial del Cavet —T-325. Altres opcions per anar des del centre urbà cap a Vilafortuny i Salou seran la rambla de Jaume I, el carrer Hug de Montcada, el carrer Vinyols, el carrer Galceran Marquet i l'avinguda Monestir de Poblet, fins a l’avinguda de Joan XXIII. En canvi, des de Vilafortuny i Salou cap al centre urbà, les millors alternatives seran l'avinguda Diputació, el carrer Vila-seca, el carrer Monestir de Poblet, el carrer Rambla Regueral o els carrers Vinyols i Jaume I.

"El motiu pel qual s'ha suspès la vaga de la neteja de Salou" "ATENCIÓ: Repetiran el judici contra l'acusat de matar una noia en un joc sexual a Salou"