Tres artistes reobren el cicle d'exposicions a Cambrils

Les exposicions mostren les obres creades amb diferents tècniques pels artistes

Les sales d'exposicions de Cambrils reobren la setmana que ve amb les obres de tres artistes, Alberto Insa, Dolors Castells i Laura Àlvarez. Concretament, les exposicions s'inauguraran, a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils, el pròxim dia 3 de juliol, l'exposició 'A+D = Connexions', d'Alberto Insa i Dolors Castells. A la Sala Àmbits del Centre Cultural, en canvi, es podrà visitar, des del 2 de juliol, l'obra ceràmica de Laura Àlvarez que porta el nom de 'Keramos'.

Dues tècniques, una exposició

L'exposició 'A+D = Connexions' es podrà visitar fins al 27 d'agost. El pròxim dia 3 els mateixos artistes l'inauguraran, a les vuit del vespre, amb un acte amb aforament limitat i mesures de prevenció. En aquesta es mostra la confluència dels dos artistes per crear, sota una temàtica paral·lela, composicions amb tècniques molt diferents, però que connecten la passió pel mar i els velers dels dos artistes, des de perspectives diferents.

Alberto Insa se centra més en les onades del mar i mostra les vistes del port mariner de Cambrils i els seus reflexos de velers a l'aigua, immortalitzant un paisatge tranquil i on el pas del temps s'alenteix. Dolors Castells, per altra banda, mostra un paisatge totalment oposat a aquesta tranquil·litat, pintant un paisatge urbà de Nova York, crític amb la situació actual i per conscienciar als espectadors de la perillositat del canvi climàtic i de la contaminació dels oceans.

La ceràmica com a modalitat d'art

Laura Àlvarez presentarà a Sala Àmbits del Centre Cultural la seva darrera exposició, que porta el nom de 'Kreamos'. En aquesta, l'artista exposa al resultat d'haver treballat amb els quatre elements de la ceràmica, la terra barrejada amb aigua, l’acció de l’aire per assecar-la i el foc per coure-la. Àlvarez reivindica el paper d'aquest art, el de la ceràmica, en la quotidianitat de les persones, a través dels plats, tasses i rajoles, però que ja no es troba gaire com a obra decorativa i artística.

L'exposició de Laura Àlvarez es podrà visitar, fins al 6 d'agost, de dilluns a divendres des de les nou del matí fins a les dues de la tarda.

"COMERÇ: Reobren els mercats de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant" "Cambrils condemna els tristos fets la revetlla de Sant Joan al municipi"