Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant repartirà mascaretes als menors el pròxim dilluns 27 d'abril

El consistori en donarà més de 1.600: una per cada nen o nena del municipi d’entre 3 i 14 anys i una addicional per a l'adult acompanyant

Per garantir que els menors que puguin sortir de casa a partir de diumenge ho facin amb garanties de seguretat, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant repartirà més de 1.600 mascaretes quirúrgiques de manera gratuïta a les famílies del municipi amb nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. En concret, el consistori els distribuirà un pack que inclou una mascareta per a l’infant, una mascareta addicional per a l’adult acompanyant i unes instruccions d’ús.

Segons ha explicat l’Ajuntament, dilluns 27 d’abril personal municipal lliurarà aquest material a les famílies dels alumnes del municipi —de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i l’Escola Valdelors de Vandellòs— i als alumnes de primer i segon d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, els quals conformen un col·lectiu total de 814 menors.

Punts de recollida diferenciats i franges horàries

Per fer exitós el repartiment de les mascaretes el consistori ha establert vuit punts de recollida a l’Hospitalet de l’Infant —als centres educatius i a la piscina coberta, el poliesportiu la Casa de la Vila, la Casa de Cultura Blanca d’Anjou i la Biblioteca Infant Pere— i un punt de recollida a Vandellòs —el poliesportiu.

Alhora, també s’han definit uns recorreguts per tal d’evitar encreuaments i trobades entre persones que vagin a  buscar les mascaretes, i tres franges horàries de recollida, entre les 9.30 hores i les 15.00 hores, per centres educatius i per classes. Precisament, a cada grup se li assignarà un punt i una hora de recollida concreta i l’Ajuntament demana màxima puntualitat. Aquells qui tinguin germans a càrrec seu, per la seva part, hauran de desplaçar-se només al punt de recollida establert per a l’alumne de menys edat.

Els alumnes escolaritzats fora també hi tenen dret

Les famílies de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb alumnes escolaritzats fora del terme municipal podran recollir el pack a partir del 28 d’abril, prèvia petició. Per demanar-ho només cal que enviïn un correu electrònic a cultura@vandellos-hospitalet.cat i rebran les indicacions pertinents.

"El Port de Tarragona comença les tasques de restauració de la platja de la Pineda" "Mont-roig obre les deixalleries amb estrictes mesures per evitar contagis de Covid-19"