Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant mantindrà les platges obertes per Sant Joan

L'Ajuntament no organitzarà cap acte públic per celebrar la festa, per precaució

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant mantindrà obertes les platges del municipi durant la revetlla de Sant Joan però no permetrà fer-hi fogueres per evitar concentracions de persones. El consistori demana a la ciutadania que faci un ús responsable de l'espai i que respecti les normes i recomanacions de protecció per la Covid-19. En concret, s'indica que cal mantenir la distància de seguretat de dos metres, utilitzar mascareta si no es pot mantenir aquesta distància, deixar lliures sis metres des de l'aigua i no acudir a les platges en grups de més de quinze persones. L'Ajuntament tampoc no organitzarà cap acte públic per celebrar la festa, per precaució.

El consistori considera que en aquests moments el més important és garantir la seguretat de la ciutadania i que les previsibles mesures de seguretat i de limitació d'aforament dificultarien l'organització i desenvolupament dels actes. A més, argumenta que la suspensió d'aquesta festa i dels altres esdeveniments cancel·lats permetrà destinar els pressuposts que hi havia previstos a altres partides vinculades a l'atenció a les persones i a la promoció econòmica, per fer front a les conseqüències de la crisi.

"Pas endavant de les forces polítiques de Salou per fer front a la crisi de la Covid-19" "On celebrar Sant Joan? Les platges obertes i tancades a TGN per celebrar la revetlla"