L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fa un pas endavant en el projecte d’electrificació

Sol·licitaran que el projecte d'ampliació de la llar d'infants s'emmarqui en les ajudes per activitats entorn d'espais nuclears

 

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han aprovat en l'última sessió plenària del mandat, modificar les clàusules del conveni de col·laboració amb l'empresa Incàsol i Endesa Distribución Eléctrica SLU. Bàsicament la modificació és actualitzar el cost i les fites de pagament de la segona fase d'electrificació de Les Tàpies II i el Camí de la Porrassa, per dotar aquests dos sectors d'una potència parcial de 7.500 kW.

Actualització del projecte d'electrificació de Les Tàpies II i el Camí de la Porrassa

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest contracte dota de subministrament elèctric els sectors d'activitat econòmica Les Tàpies II i Camí de la Porrassa de l'Hospitalet de l'Infant. Ara s'ha produït una demanda de més potència per damunt de la que estava fixada, per aquest motiu volen modificar el contracte amb les dues empreses. Amb l'increment de la potència elèctrica en els sectors Tàpies II i Camí de la Porrassa, es podran facilitar noves llicències per a usos comercials i altres activitats econòmiques de les empreses a l'Hospitalet de l'Infant.

Imatge del Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

 

Reducció del cost previst inicialment

Incasòl va adjudicar les instal·lacions necessàries per a aquesta segona fase d'electrificació l'estiu del 2018 i actualment ja s'estan desenvolupant. En la tercera fase del conveni es dotarà a totes les parcel·les dels dos sectors la potència definitiva, que amb l'actualització aprovada en el darrer ple, inclou l'actualització de l'abast i el cost d'aquesta fase. Es calcula que la tercera fase tindrà un cost d'1.627.174,39 euros, en lloc dels 1.629.459 euros, previstos inicialment.

L'ampliació de la llar d'infants als ajuts per activitats en espais nuclears

D'altra banda, també es va acordar sol·licitar l'ampliació de la llar d'infants municipal Sol i Vent de l'Hospitalet de l'Infant, a la Dirección General de Política Energética y Minas. L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant demanarà que aquest projecte s'emmarqui dins de la línia d'ajuts per aquelles activitats que es desenvolupen en poblacions que se situen al voltant d'instal·lacions nuclears.

Aquest projecte, que ja va ser aprovat en la Junta de Govern del passat 9 d'abril contempla l'opció de la construcció d'un nou menjador, que reemplaçarà els barracons prefabricats on ara mengen els infants del centre. El consistori preveu que les obres comencin a finals d'enguany o principis de l'any 2020.

"Una conductora beguda bolca un cotxe al passeig marítim de Cambrils" "Un jurat valida les tapes de la ruta 'Mar de Tapes' de Cambrils"