Augment del 17% en el finançament de CaixaBank a particulars de Reus

L'entitat posa a disposició dels habitants 58 milions d'euros per la compra de l'habitatge i de productes de consum
Augment del 17% en el finançament per a clients particulars de Reus | Cedida

58 milions d'euros són els que l'entitat financera CaixaBank ha posat a disposició dels habitants de Reus per a potenciar i facilitar la compra de l'habitatge i l'adquisició de productes de consum a clients particulars. Aquesta decisió ha sigut fruit d'un creixement exponencial de la seva demanda, ja que els préstecs han sofrit un augment del 23% i del 8%, consecutivament.

Els préstecs hipotecaris han augmentat en la quantitat de 7 milions d'euros respecte a les xifres de l'any anterior. Pel que fa als crèdits de consum, l'augment ha sigut de 2 milions, ja que durant el 2018 es van formalitzar operacions financeres que sumen un valor total de 22 milions d'euros. Aquest augment exponencial mostra una actitud d'acció per part de la ciutadania de Reus, la qual manté el mercat en constant moviment i activisme.

A la província de Tarragona les xifres van ser encara més elevades, sumant una concessió de 339 milions d'euros a clients particulars. Aquesta xifra va suposar un creixement d'un 8,6% en préstecs hipotecaris i un 7,7% en els préstecs al consum. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank, afirma que «aquestes dades confirmen que la demanda interna continua sent el principal motor de creixement de l’economia». 

CaixaBank compta amb més de 50 milers de clients particulars a Reus

Una xifra de més de 58.603 clients particulars és la que recull l'entitat financera a la capital del Baix Camp, sumant el servei oferit des de les seves oficines, els canals online i la banca mòbil. Igual que en altres ciutats, com per exemple Tarragona, s'ha instaurat un nou model que aproxima l'experiència de compra del client a la que obté en el comerç del sector retail.

A Reus, de moment, se'n troben dues, la Store Pintor Fortuny i la Store La Pastoreta. Aquestes ofereixen un servei al client en horari de 8.15 a 18.30 hores de manera ininterrompuda.

"CaixaBank facilita la compra d'habitatge a clients amb 339 milions d'euros" "La mala notícia que ha donat CaixaBank als seus treballadors només començar l'any"