El semàfor del 16 de juliol de 2018

Aleix Bordas
Cap de colla de la Jove de Tarragona

Torredembarra ja s’ha inscrit com a població de gamma extra de ple dret. Després d’anys de lluita i suor per ser testimoni d’una estructura mastodòntica, la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha fet possible la gesta anhelada. Una vegada ajuntats els dos castells bàsics de nou, els del carrer Cós del Bou s’han enfrontat amb el 5de9 amb el folre, el seu castell insígnia. L’han tirat amunt després d’un peu desmuntat. La supercatedral ha pujat una mica remenada a la banda del tres, però la rapidesa de la canalla ha permès parar el bellugueig i que la descarregada hagi estat controlada pel tronc.

 
Manel Roselló
President del Tarragona FC

El degà del futbol a la ciutat de Tarragona, el Tarragona Futbol Club, ha iniciat el passat 2 de juliol unes Jornades de Tecnificació en les que, setmana rere setmana, compta amb una mitjana de 25 nens, 5 amunt 5 avall depenent de les setmanes, dels quals regularment, i segons explica el seu President, Manel Roselló, «prop del 90% estan becats per motius socials». El Tarragona Futbol Club entrena al camp municipal de La Granja. Arribar fins aquí ha estat el somni de dos persones, Roselló i David Romera, que «no només buscàvem resultats, sino tornar a recuperar el nom de Tarragona pel futbol de la ciutat, i quina millor manera que reprenent la història del Tarragona Futbol Club».

 
Lídia Bargas
Alcaldessa de Prades (PDECat)

L'Ajuntament de Prades ha posat en marxa, recentment, un Pla Estratègic que vol servir per dinamitzar el poble en tots els seus aspectes. Aborda àmbits com l'economia i l'agricultura, però també la cultura, el turisme o l'habitatge. De tot aquest projecte en parlem amb la seva alcaldessa Lídia Bargas, que confirma a TarragonaDigital.com que es tornarà a presentar a les eleccions municipals del 2019.

"El semàfor del 12 de juliol de 2018"