El semàfor del 03 d'agost de 2018

Ángel Juárez
President de la Mare Terra Fundació Mediterrània

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona ha posat sobre la taula novament la qüestió de la sanitat pública a Tarragona amb la posada en marxa de la Plataforma per una sanitat pública de qualitat a tarragona i amb deu punts ben definits i concrets sobre què vol la plataforma i com pensa articular-ho. Entre les reivindicacions hi ha l'obertura immediata de radioteràpia de l'Hospital Sant Joan i tenir el calendari clar i realista de la construcció del nou hospital Joan 23 de Tarragona.

 
Daniel Rubio
Regidor de Medi Ambient de Reus (Ara Reus)

Els animals de companyia ja es poden censar en línia a Reus. La iniciativa, posada en marxa pel departament de Medi Ambient de l'ajuntament de Reus permet fer les gestions d'inscripció, modificació i donada de baixa del cens municipal dels animals de companyia, gestions obligatòries pels propietaris de gossos i gats.

 
Agustí Mallol
Exregidor de l'Ajuntament de Tarragona

L'exregidor de l'ajuntament de Tarragona ha explicat aquests dies que es planteja encapçalar una llista municipal, tot i que després ha matitzat que, tot i que no descarta fer-ho, també veuria interessant tornar a la política de la mà d'algun altre partit polític. Amable, de bon tracte i amb un alt nombre de seguidors a la ciutat que ha mantingut durant tots aquests anys a segona fila, sempre amb la bandera del tarragonisme al capdavant, Mallol continua jugant a la distracció sobre el seu futur però amb ganes, això sí, de tornar a la política.

"El semàfor del 2 d'agost de 2018" "El semàfor de 'delCamp.cat' del 01 de agost de 2018"