El semàfor del 06 de agost de 2018

José Luis Martín
Regidor d'Espais Públics de Tarragona (PP)

L'actual primer tinent d'alcalde de Tarragona i candidat del Partit Popular a les properes eleccions municipals de l'any 2019 ha donat a conèixer en una entrevista a TarragonaDigital, un projecte interessant que es podria desenvolupar a la ciutat: unir la Part Baixa i la Rambla Vella a través d'una avinguda que uneixi la Plaça dels Carros i la Rambla, ampliant voreres del carrer Apodaca i carrer Unió. Propostes d'aquest tipus són les que creen noves dinàmiques de mobilitat i relliguen urbanísticament les ciutats.

 
Emili Vives
Administrador d'El Fonoll, poble naturista

El Fonoll, el poble naturista de la Conca de Barberà resisteix després de 20 anys de la seva obertura i malgrat el rebombori i expectació que va crear quan es va fer famós. El seu fundador i administrador, Emili Vives fa un balanç positiu de l'experiència i de l'evolució del poble, amb una vintena d'habitats estables durant tot l'any i 'plena ocupació' turística durant l'estiu. I amb un altre projecte, més enfocat cap a la vessant creativa i artística, a prop de Tàrrega. Una filosofia de vida que ha sabut trobar el seu espai.

 
Martín Pérez
Director General de Concert Studio

El Festival Internacional de Música de Cambrils encara la seva setmana final després d'una setmana d'èxit absolut amb caps de cartell com Miguel Póveda, Jorge Drexler, David Bisbal o Juanes. El Festival ha agafat nova embranzida aquest 2018 i fa vibrar la Costa Daurada durant aquest mes d'agost amb un Parc del Pinaret de Cambrils ple a vessar en la majoria de concerts. El festival musical més important de Tarragona ja ho té tot preparat per aquests propers dies Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury

"El semàfor de 'delCamp.cat' del 03 de agost de 2018" "El semàfor del 2 d'agost de 2018"