El semàfor del 10 de agost de 2018

Victoria Pelegrín
Gerent de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral compta ja amb 99 usuaris i té en marxa un ambiciós projecte per traslladar els serveis que ofereix a les persones adultes i els tallers a un nou edifici a Bonavista. El calendari es manté amb previsió de ser ja al nou espai a partir de setembre de 2019 i el canvi suposarà també una millora en els serveis que s'ofereixen als usuaris. Una associació que realitza una tasca social, ocupacional i humana de primer nivell

 
Miguel Ángel González
Gerent del Parc Central de Tarragona

Onze alumnes de l'institut Cal·lípolis de Tarragona han realitzat pràctiques professionals al Parc Central tenint així ocasió de complementar el que aprenen a les aules amb la realitat de la professió i en un entorn privilegiat com és el del centre comercial tarragoní. Una iniciativa en la qual Parc Central participa i que esdevé clau perque els estudiants del present siguin bons professionals en el futur.

 
Montserrat Caelles
Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus

El Gaudí Centre de Reus continua com a epicentre de l'activitat cultural i turística a la capital del Baix Camp i segueix atraient, cada any, milers de visitants que queden fascinats pel centre d'interpretació de la vida i obra d'Antoni Gaudí. El Gaudi Centre a més realitza activitats complementàries a la purament turística, com uns tallers infantils que fa diversos cops l'any i que serveixen perque infants de 4 a 12 anys s'endinsin també, de manera didàctica i divertida, en el particular univers de l'arquitecte reusenc. Adaptar el format al públic que el rep és clau per tenir èxit i això, el Gaudí Centre ho sap fer molt bé.

"El semàfor del 09 de agost de 2018" "El semàfor de 'delCamp.cat' del 08 de agost de 2018"