El semàfor del 17 d'agost de 2018

 Tarragona Digital
Angelina Nogués
Regidora de cultura i patrimoni de Santa Coloma de Queralt (CSC-FIC)

Santa Coloma de Queralt ha aconseguit fer del safrà un autèntic reclam turístic, no només durant el 'Som Terra de Safrà' de la tardor, que ha esdevingut ja una cita ineludible a La Conca de Barberà i a la Baixa Segarra, però amb visitants que arriben de molts punts de Tarragona. Ara s'ha celebrat, per tercer any consecutiu, la plantada de bulbs de safrà amb un centenar de participants que veuran com el safrà floreix al novembre i se'n podràn recollir les flors.Una interessant iniciativa per fomentar l'interès per la tradició i la unió del cultiu del safrà amb el municipi.

 
Judit Vidal
Regidora de cultura de La Bisbal del Penedès (PDECat)

La diada castellera de la Bisbal del Penedès va veure sis castells de gamma extra, però va tenir una durada excessiva. La regidoria de Cultura i la comissió castellera de la Societat haurien de pactar amb les colles una millora del sistema de rondes per a fer-la més àgil. També es podria estudiar traslladar-la a la tarda per evitar les altes temperatures.

 
Montserrat Flores
regidora de Participació, Ciutadania i Transparència de Reus (ERC)

Bones xifres de participació en el programa d'activitats que han dut a terme durant l'estiu una dotzena d'instituts reusencs, coordinats per la regidora de participació de l'ajuntament de Reus. Amb les activitats, s'ha volgut que els propis adolescents exposessin les seves necessitats i interessos i d'aquí poder extreure idees per a desenvolupar diversos projectes a treballar durant la resta de l'any. Ha estat també una manera d'apropar els centre d'ensenyament de Reus i els espais juvenils del municipi.

"El semàfor del 16 de agost de 2018" "El semàfor del 15 de agost de 2018"