El semàfor del 20 d'agost de 2018

Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils (ERC)

Cambrils ha retut homenatge aquest dissabte, 18 d'agost, a les víctimes de l'atemptat terrorista que va patir la vila fa tot just un any. L'acte, discret i emotiu, va ser un encert en la forma en què es va concebre, donant el protagonisme a les víctimes del succés i recordant la tasca de les forces de seguretat aquella fatídica matinada. Un encert, doncs, del consistori cambrilenc.

 
David Lobo
Cap de colla dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau s'han endut un dels grans moments de la diada de Sant Magí 2018. Els de David Lobo sortien quarts i això els ha fet atacar d'entrada el gran objectiu de la cita: un 2 de 8 amb folre que ha demostrat hores i hores d'assaig i ha fet oblidar que era el primer de la seva història. L'execució, brillant, ha donat pas a la celebració més sonada del dia a les Cols. La colla de la camisa verda segueix fent història i creixent sense aturador.

 
Joan Banús
Propietari del forn Ca Ralet de Vallmoll

El forn Ca Ralet porta des de 1889 donant servei de pa i coques a Vallmoll. El comerç ha vist passar una guerra, una crisi econòmica i s’ha reinventat oferint en l’actualitat set varietats diferents de coques de recapte,un dels seus reclams. Ara, la Generalitat ha reconegut la trajectòria d’aquest forn i és un dels comerços catalans guardonats amb el Premi Nacional als establiments comercials centenaris. Ho podeu llegir aquí.

"El semàfor del 17 de agost de 2018" "El semàfor del 16 de agost de 2018"