El semàfor del 14 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Javier Villamayor
Conseller de Seguretat Ciutadana de Tarragona (PSC)

Tarragona continua patint un allau important de fets delictius, sobretot en cotxes estacionats al carrer. El darrer episodi, una onada de robatoris al pàrquing del Cementiri on molts vehicles han decidit deixar d'estacionar-hi. Des de la regidoria de seguretat de l'ajuntament tarragoní es treu pit de les detencions efectuades però el cert és que els episodis de robatoris i vandalisme als vehicles estacionats al carrer a Tarragona fa mesos que duren i van recorrent molts punts de la ciutat.

 
Esteban Redolfi
Responsable del Mobile Week

La setmana prèvia al Mobile World Congress porta actes relacionats amb la fira a diversos punts de Catalunya, entre ells Reus. Taules rodones sobre noves tecnologies i innovació i tallers per a infants i joves relacionats amb el sector del mobile arribaran el dia 20 de febrer a la capital del Baix Camp.

 
Javier Escribano
President de l'Associació d'Hotelers de Tarragona ciutat

Els empresaris d'hostaleria tarragonins s'han organitzat, sota el paraigües de la Federació provincial, i han creat l'Associació d'empresaris d'Hostaleria de Tarragona ciutat. L'objectiu comú és evitar la competència entre les diferents zones de la ciutat dins el propi sector i començar a pensar unitàriament i com a ciutat i sector. Compta ja amb més de 130 hotels, bars i restaurants de la ciutat.

"El semàfor del 13 de febrer de 2019" "El semàfor del 12 de febrer de 2019"