El semàfor del 19 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
 Francisco Javier Castillo
President de l'Associació empresarial Parc Químic de Tarragona

Repsol i el Parc Químic de Seguretat posaran en marxa una escola de formació per als operaris del sector petroquímici, sobretot en matèria de seguretat. L'escola s'instal·larà en unes naus en desús que cedeix Repsol i servirà com a simulador per posar en pràctica els elements apresos ja que compta amb elements reals com ara reactors, vàlvules o canonades. L'espai estarà disponible per a treballadors de totes les empreses adherides al Parc Químic de Seguretat.

 Dolores Delgado
Ministra de de Justícia espanyola (PSOE)

La decisió del Ministeri de Justícia espanyol de retirar el test d'ADN com a prova de paternitat abans de registrar als fills de ciutadans espanyols nascuts per gestació subrogada a Ucraïna, ha deixat una trentena de famílies, entre elles els tarragonins Sergi Casado i Mar Cirera, en una situació d'al·legalitat, atrapats a Ucraïna amb els seus nadons i sense poder inscriure els seus fills aquí. La ministra de Justícia, Dolores Delgado de moment treu pilotes fora i únicament ha dit que està estudiant alternatives existents per atendre de forma individualitzada cada cas.

 José Kanté
Jugador del Nàstic

L’empat del Nàstic al camp del Deportivo (1-1) obre una escletxa a l’esperança per seguir confiant en la permanència. Els grana s’han situat a cinc punts de la permanència i la visita de dissabte del Cádiz al Nou Estadi és un tren que els tarragonins no volen desaprofitar. Per aconseguir-ho, un home sembla cridat a la titularitat: José Kanté. Va jugar 35 minuts a La Corunya i va ser el millor de l’encontre, realitzant una assistència d’esperó per aconseguir l’empat. Kanté també forma de l’esperança nastiquera.

"El semàfor del 18 de febrer de 2019" "El semàfor del 15 de febrer de 2019"