NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El semàfor de l'1 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Agustí Pouget i Raquel Recasens
Rei Carnestoltes i la Concubina de Tarragona

El Rei Carnestoltes i la XXX Concubina de Tarragona ja tenen la vara de comandament de la ciutat. Ara doncs, Tarragona i també la resta de les ciutats de la nostra àrea metropolitana estan ja sota el regnat del rei de la disbauxa, la gresca i la festa i durant tot el cap de setmana i fins el pròxim dimecres, Diemcres de Cendra.

 
Pere Granados
Alcalde de Salou (FUPS-CiU)

El concepte Smart City s'està implantant a diverses ciutats i municipis de la nostra regió i, més enllà del nom, la idea és implementar idees tecnològiques en el dia a dia de les ciutats per tal de fer-les més intel·ligents, eficients i sostenibles. El darrer municipi en sumar-s'hi ha estat Salou on la previsió és invertir 3 milions d'euros en la incorporació d'elements tecnològics com més punts de càrrega de vehicles elèctrics, una app destinada a turistes on es mostrin els serveis disponibles o webcams a les platges. Tot plegat per poder entrar a formar part de la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la mà de la Secretaria d'Estat de Turisme.

 
Diego Calderón
Director de l'Orquestra TLP de l'Espluga de Francolí

L'Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument de l'Espluga de Francolí impulsa un projecte conjunt amb la cantautora Judit Nedderman que culminarà amb una gira de concerts que començarà a Montblanc i l'Espluga. L'Orquestra va néixer l'any 2008 i està formada per antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca. Ja han fet més de 50 actuacions.

"El semàfor del 28 de febrer de 2019" "El semàfor del 27 de febrer de 2019"