El semàfor del 04 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ferran Figuerola
President del Bravium Teatre de Reus

Ferran Figuerola ha renovat mandat al Teatre Bravium de Reus després de quatre anys en el càrrec amb il·lusions i energies renovades, amb el mateix equip de fins ara i amb reptes importants per davant: la renovació del contracte amb l'arquebisbat, propietari de l'immoble,, que venç d'aquí un any. El Teatre bull d'activitat gràcies a l'implicació de junta i de l'equp i a una bona combinació de producció pròpia i de propostes de fora. Un teatre que forma part de l'essència de Reus

 
Xavier Melloni
Expert en diàleg interreligiós

Mémora Serveis Funeraris i l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, AUDIR, han presentat la primera guia de celebracions i rituals funeraris i de pregària de les diferents comunitats religioses a Catalunya. La presentació, a Reus, aquest passada setmana va comptar amb la ponència de l'expert Xavier Melloni qui va parlar de la importància de la mort en les nostres vides i de l'errònia concepció que en tenim d'ella.

 
Guillem Estadella
Humorista cunitenc

L'humor és essencial per afrontar la vida i Guillem Estadella, un humorista cunitenc que triomfa a Barcelona, ho té ben clar. Estrena espectacle demà al Cafè-Teatre Llantiol de Barcelona després d'actuar en nombrosos bars i locals de petit format amb només 22 anys.

"El semàfor de l'1 de març de 2019" "El semàfor del 28 de febrer de 2019"