El semàfor del 06 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
José Antonio Nieto
Ex secretari d'Estat de Seguretat

L'ex secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto va negar incidents policials a l'IES Tarragona durant l'1 d'octubre en la seva declaració com a testimoni durant el judici del procés al Tribunal Suprem. Una de les declaracions que més polseguera han aixecat, tenint en compte que les desenes d'imatges i vídeos que hi ha d'aquell dia al voltant d'aquest centre educatiu de la ciutat demostren exactament el contrari.

 
Pere Bosque
President de Càritas Torredembarra

Càritas busca voluntaris de suport a la gent gran a Torredembarra. És una acció que s'engega aquest dijous dia 7 de març amb un acte a Cal Maiam per tal de trobar persones que vulguin ajudar avis i àvies del municipi en temes del dia a dia com el seu benestar o la seva seguretat.

 
Ignasi Buqueras
Autor de llibre 'Cambó'

El reusenc Ignasi Buqueras presentarà aquest divendres el seu llibre sobre el polític Francesc Cambó al Círcol de Reus. El llibre, que es presentarà a partir de les set de la tarda, destaca un dels grans polítics catalans del segle XX, representant d'el catalanisme conservador, les idees i plantejaments del qual són molt vigents encara avui i poden ser molt útils per avançar en l'actual adzucac en que es troba Catalunya aquest segle XXI

"El semàfor del 05 de març de 2019" "El semàfor del 04 de març de 2019"