El semàfor de l'1 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Llort i Vicente Moya
Representants d'UGT i CCOO a Tarragona

Els sindicats encapçalen les manifestacions revindicatives d'aquest 1 de maig amb dos actes, un al matí i l'altre a la tarda, a la ciutat de Tarragona. Una jornada, la d'aquest 1 de maig que tradicionalment serveix per fer sentir les queixes i reclamacions del sector laboral en un moment en que el mercat de treball és inestable i canviant.

 
Ramon Vallverdú
President del Club Nàutic Cambrils

«Respirem mar» és el lema de la nova edició de la Fira Marítima Costa Daurada que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana a Cambrils i que organitza el Club Nàutic cambrilenc. S'esperen més de 15.000 assistents a la fira que enguany se centra en la sostenibilitat, el reciclatge i el medi ambient i que està pensada per als aficionats a la nàutica però també per totes aquelles persones que volen descobrir aquest món i a la vegada els atractius turístics, comercials i gastronòmics del municipi.

 
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

La URV concedirà 30.000 euros en beques a 24 estudiants de grau amb dificultats econòmiques, un 90% de les peticions que van rebre. D'aquesta manera, la universitat tarragonina vol ajudar a sufragar part de les despeses que tenen alguns alumnes amb dificultats econòmiques i que en molts casos suposen una de les causes més habituals d'abandoment dels estudis universitaris.

"El semàfor del 30 de abril de 2019" "El semàfor del 29 de abril de 2019"