NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El semàfor del 09 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Segura
Alcalde de Vila-seca (JuntsxCat)

Vila-Seca aposta per restaurar i equipar el seu celler noucentista, un ambiciós projecte cultural i turístic que ja està en marxa i que es treurà a licitació pròximament. D'aquesta manera, el municipi comptarà amb un nou espai polivalent per acollir teatre, exposicions, fires, conferències i un museu. Tot això en el marc d'un futur Parc Cultural que inclourà també el Castell de Vila-seca i amb l'objectiu d'ampliar l'oferta turística del municipi.

 
Alberto Hernández
Cap de la Unitat de Carreteres de Tarragona

El Ministeri de Foment acaba de catalogar diverses carreteres tarragonines com a vies perilloses per l'alta concentració d'accidents en trams de via no superiors a 3 quilòmetres. Entre les carreteres catalogades així pel govern central hi ha la N-340 i la N-240, però també l'autovia T-11 entre Reus i Tarragona, una via que precisament ha comptat amb una profunda remodelació fa relativament poc temps.

 
Segonamà
Grup musical del Camp de Tarragona

Segonamà és d'aquelles bandes musicals de casa nostra que, sense fer excessiu soroll, han anat construïnt una carrera sòlida i ascendent en el temps i que els ha permès passar per escenaris com les Barraques de Reus o l'Acampada Jove a la vegada que han treballat amb bandes més consolidades com Txarango, Doctor Prats o Ítaca Band. Actualment els podeu veure en directe amb la gira 'Respira'

"El semàfor del 08 d'agost de 2019" "El semàfor del 07 d'agost de 2019"