El semàfor del 12 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sergi Pedret
Alcalde de Riudoms (JxCat)

La Fira de l'Avellana de Riudoms ha tancat portes amb un nou èxit de públic i amb bones perspectives pel seu 40è aniversari que serà l'any vinent. Novetats com la Gastrofira i actes tradicionals com la cursa de portadors de sacs d'avellanes són algunes de les activitats mes concorregudes de la fira, un dels actes marcats en vermell al calendari d'agost del Camp de Tarragona.

 
Jordi Ferré
President de l'Associació de Veïns Catedral de Tarragona

La proposta de l'AVV Catedral de Tarragona de fer patrulles nocturnes amb un dron per millorar la seguretat a la Part Alta de Tarragona ha provocat certa controvèrsia. Per una banda, els problemes d'inseguretat al casc antic de la ciutat són evidents i s'han de combatre amb més duresa i efectivitat però per l'altra, la proposta de l'entitat veïnal, més enllà de la bona voluntat, sembla de difícil aplicació ja que patrullar amb un dron és il·legal i tampoc s'acaba d'entendre l'efectivitat de la mesura.

 
Òscar Hellín
Responsable de Tecnologia de l'Ajuntament de Reus

La web reus.cat figura entre els millors portals municipals de l'Estat en accessibilitat. És la segona entre els webs de ciutats de més de 100.000 habitants i la vuitena en el ranking de totes les pàgines d'ajuntaments de 'Estat. En destaca l'elevada quantitat d'informació que hi ha, la facilitat d'accés dels usuaris a tots nivells i el fet que els continguts siguin clars i estiguin ben estructurats.

"El semàfor del 09 d'agost de 2019" "El semàfor del 08 d'agost de 2019"