El semàfor del 4 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Rubén Viñuales
Portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Tarragona

Ciutadans ha portat a Fiscalia el tancament de l'Amfiteatre de Tarragona. Els taronges demanen que s'interrogui a l'antic govern i a l'actual respecte les causes de l'estat actual del patrimoni i les possibles responsabilitats que se'n puguin derivar, que, en cas de prosperar podria derivar en penes de presó o amb sancions econòmiques. Esclarir els fets de què està passant amb el patrimoni històric de Tarragona és tan necessari com prendre les decisions polítiques i les mesures tècniques urgents que siguin necessàries però recórrer a la judicialització immediata de la qüestió té cert punt d'oportunisme polític que també s'hauria d'evitar.

 
Víctor Ullate
Ballarí i coreògraf

El Teatre Fortuny de Reus s'ha vist obligat a cancel·lar l'espectacle 'Carmen' programat pel pròxim dimarts dia 8 pel sobtat cessament d'activitat de la Companyia de Dansa Víctor Ullate, que era qui portava l'espectacle de gira. Tot i poder ser comprensibles els motius 'econòmics' que han portat Ullate a prendre la decisió, deixar una gira a mitges i amb actuacions penjades amb tan poc temps d'antelació no sembla una bona manera de despedir-se del públic que li han donat suport i ha vist els seus espectacles durant tots aquests anys.

 
Jonathan Pereira
davanter del Nàstic

El davanter gallec del Nàstic es perdrà els pròxims quatre partits de lliga per la seva expulsió a Lleida. Li va dir “eres un cabrón” a l’àrbitre assistent i el Comitè de Competició de la Real Federació Española de Fútbol amb tots els partits del mes d'octubre de sanció.

"El semàfor del 3 d'octubre de 2019" "El semàfor del 2 d'octubre de 2019"