El semàfor del 07 de octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Carles Castillo
Diputat al Parlament de Catalunya (PSC)

El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat les reclamacions del CAP de Torredembarra contra la precarietat del servei. Ha estat el PSC qui ha elevat a la Comissió de Salut una moció aprovada l'any passat al ple municipal i ara ha estat el parlament qui ratifica aquestes peticions, deixant a la taula del govern català el compromís de fer-les efectives de cara als pressupostos de 2020. Millores per la nostra regió, acordades per totes les forces polítiques.

 
Lucas del Paso
Aventurer salouenc

Del Paso ha arribat ha aconseguit arribar al sud d'Itàlia amb la seva mota aquàtica després de 15 dies a la mar i d'un trajecte de 3.582 km sense assistència. Una gesta que va començar a Portugal i que ha acabat a Sapri i que l'ha fet entrar als rècords Guiness pilotant la distància més llarga en moto aquàtica sense suport a l'aigua.

 
Eduard Pellicer
President de Comaigua

L'empresa mixta comarcal del Baix Camp Comaigua ha inaugurat recentment un espai interactiu i didàctic anomenat 'El viatge de l'aigua'. Es tracta d'una visita molt recomanable que explica el cicle de l'aigua a través de panells informatius i botons que activen circuits tancats d'aigua. L'exposició es podrà veure amb visites guiades de les escoles però també pel públic en general en diverses jornades de portes obertes.

"El semàfor del 4 d'octubre de 2019" "El semàfor del 3 d'octubre de 2019"