El semàfor del 8 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Canela
Alcalde de Vimbodí (JuntsxCat)

Vimbodí i Poblet ha tancat una nova edició del Vitrum, la Festa del Vidre Artesà, que enguany ha arribat a la seva sisena edició. Es tracta d'un exemple d'esdeveniment que amb poc temps s'ha considerat com un referent dins el seu sector gràcies a l'implicació de tot el municipi en la promoció de l'art de modelar vidre i en especial del Museu del Vidre de Catalunya i de la recentment creada Associació Vitrum. La festa ja forma part del catàleg oficial de Fires Monogràfiques d'Artesania de Catalunya.

 
Lluís Miquel Pérez
President del Centre de Lectura de Reus

El Ministre de Cultura en funcions, José Guirao ha visitat aquest cap de setmana el Centre de Lectura de Reus de la mà del seu president, Lluís Miquel Pérez. La visita, al marge del component preelectoral que pugui tenir, és positiva per la ciutat en general pel Centre de Lectura en particular, en la línia que el Ministeri pot col·laborar de diverses formes en el projecte d'ampliació del centre. Tal i com Guirao va afirmar durant la visita, el govern de l'estat pot oferir suport institucional, tècnic i econòmic al projecte i seria una magnífica notícia que aquest suport es materialitzés aviat.

 
Franc Artiga
Entrenador de Cambrils del Juvenil A del Barça

Franc Artiga ja és oficialment el nou entrenador del Juvenil A del FC Barcelona. El club blaugrana ha anunciat la decisió d'anomenar el tècnic cambrilenc com a màxim responsable de l'equip de Divisió d'Honor Juvenil després de confirmar la destitució de Víctor Valdés. Artiga, fins ara entrenador del Juvenil B, fa el salt a l'equip més professional del futbol formatiu culer després d'una dècada dedicada a La Masia. Aterrat a can Barça l'any 2010 després d'agafar experiència en clubs del Camp de Tarragona com el Montroig, el Nàstic, el CF Reus, el Cambrils o l'Amposta, estava previst que agafés el relleu a la banqueta del també tarragoní Denis Silva a finals de la temporada passada però l'aparició de Víctor Valdés va frustrar els plans inicials. Ara, tard i malament, Artiga es fa càrrec d’un equip per on passaran les futures estrelles blaugrana.

"El semàfor del 07 de octubre de 2019" "El semàfor del 4 d'octubre de 2019"