El semàfor del 10 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Laia Estrada
Consellera
de l'Ajuntament de Tarragona (CUP)

La CUP ha proposat dues línies d'actuació per acabar amb la problemàtica de l'accés a l'habitatge a Tarragona. Una d'elles preveu l'augument del 50% en el rebut de l'IBI als grans tenidors de pisos buits, proposta que també defensa ERC, a la vegada que es demanen sancions per als bancs que acumulen grans quantitats de pisos buits. Tarragona té un problema greu de disponibilitat de vivenda i d'accés a la compra o al lloguer assequibles i aquest mandat serà clau per mirar de posar mesures per millorar la situació.

 
Josep Mercadé
Director de l'Hospital del Vendrell

L'Hospital del Vendrell podrà formar metges especialistes en Medicina Familiar després de rebre l'acreditació docent per fer-ho. En una primera fase, la formació serà per a facultatius en Medicina Familiar i Comunitària però en un futur més es vol que arribi a més especialitats. Amb aquesta acreditació, l'hospital del Vendrell es suma als altres centres assistencials de la Xarxa de Santa Tecla que ja tenen aquest reconeixement a la qualitat assistencial.

 
Jordi Ferré
President de l'Associació de Veïns Catedral de Tarragona

Que a la Part Alta de Tarragona hi ha un problema d'inseguretat i de convivència és evident però no és la millor manera de contribuir a solucionar-lo iniciant una recollida de signatures per expulsar 'immigrants' amb antecedents. Que cal posar fil a l'agulla en matèria de vigilància davant la sensació d'abandó i inseguretat que transmeten veïns i comerciants de la zona és un fet, però no amb idees com aquesta.

"El semàfor del 09 de octubre de 2019" "El semàfor del 8 d'octubre de 2019"