El semàfor del 15 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Oriol Pallissó
Regidor de Turisme de Montblanc (Apm)

El Festival Clickània de Montblanc ha aconseguit atraure més de 5.800 visitants durant el primer cap de setmana. Una de les fires més esperades pel públic familiar que continua el pròxim cap de setmana amb un atractiu nou enguany: l'exposició de clicks sobre el seguici popular montblanquí.

 
Anton Carbonell
President de La Corriola Teatre

Aquest pròxim cap de setmana arrenca la 25a Mostra de Teatre amateur de La Pobla de Mafumet. Organitzada per La Corriola Teatre, té caràcter solidari i es fa durant tres dies amb la participació d'altres companyies teatrals amateurs del Camp de Tarragona.

 
Luka Hernández
Porter del Reus Deportiu

Luka Hernández va debutar dissabte com a porter a l’OK Lliga suplint el lesionat Càndid Ballart. El jove jugador de 20 anys, que ja va estrenar-se com a roig-i-negre al març del 2018 en un partit de Champions, disputava davant el Voltregà el primer partit en la màxima categoria de l’hoquei patins estatal com a titular. De Montblanc, on va començar a jugar a hoquei amb cinc anys, al jove porter no li van tremolar les cames i va quallar una correcta actuació.

"El semàfor del 14 d'octubre de 2019" "El semàfor de l'11 d'octubre de 2019"