El semàfor del 22 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Stella Beazzuti
Guanyadora de la Cursa de la Dona de Tarragona

Més de 2.000 persones han participat en la Women Race Tarragona, cursa solidària els beneficis de la qual van destinats a l'Associació Espanyola contra el Càncer. Stella Beazzuti ha guanyat una cursa, ja consolidada al calendari tarragoní i que cada any assoleix una xifra més alta de participants

 
David Beà
Arqueòleg i Doctor en Història

Preservar el patrimoni històric d'una ciutat és un deure de tots, també de les persones que tenen la sort (o la complicació) de tenir aquest patrimoni dins casa seva. David Beà és un exemple en aquest sentit, doncs viu en una casa a la Plaça del Fòrum amb dos arcs romànics al menjador. L'any 1998 va fer reformes a l'immoble i en trobar-hi les restes va decidir conservar-les tal i com segueix fent avui dia, orgullós i content de poder conviure a diari amb el patrimoni.

 
Òscar Subirats
Regidor de Salut de Reus (ERC)

La regidoria de Salut de Reus i l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias estan duent a terme un taller d'alimentació saludable en el qual participen una vintena de persones i que dóna informació i eines per fer una compra alimentària més saludable i racional. Aquest taller focalitza en l'educació alimentària dels adults i és un dels nous objectius de la regidoria, centrada fins ara només en la població infantil.

"El semàfor del 21 d'octubre de 2019" "El semàfor del 18 d'octubre de 2019"