El semàfor del 6 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Begoña Floria i Hermán Pinedo
Exconsellera (PSC) i actual Conseller de Patrimoni de l'ajuntament de Tarragona (Unidas Podemos)

La polèmica a Tarragona per la seguretat de l'amfiteatre continua i cada cop s'agreuja més per les informacions que van apareguent al respecte i que afecten tant l'actual govern com l'anterior. La Generalitat ja va advertir l'ajuntament al mes de març que l'amfiteatre no era segur per al públic. Al marge de la manera com es va notificar (per correu electrònic i només a l'arqueòleg municipal) és greu que a nivell polític ningú n'estés assabentat i que no es prenguessin mesures fins al mes d'octubre. També sorprenen les acusacions de l'anterior govern a l'actual i els missatges contradictoris que s'estan adoptant aquestes últimes setmanes al respecte. Tot plegat, força lamentable.

 
Marina Berasategui
Regidora d'Urbanisme i Presidenta de Reus Mobilitat i Serveis (ERC)

La reducció de preus dels aparcaments de la plaça de les Oques i Sant Ferran de Reus s'eliminarà durant el 2020 i el preu dels abonaments passarà de 583 a 836 euros l'any, més de 250 euros d'augment. Els 4 euros/dia es mantenen però el preu hora també s'encareix i la tarifa nocturna també puja. Tot i aquests increments que patiran els abonats a partir de l'any vinent, és cert que el pàrquing de la Plaça de les Oques és un dels més cèntrics de la ciutat i és lògic que passi a formar part de la primera corona juntament amb La Llibertat o el Baluard.

 
Francesc Larios
Alcalde de La Pobla de Montornès (ERC)

La Pobla de Montornès tancarà el 2019 amb deute zero. Això s'ha aconseguit eixugant els 250.000 euros de deute, la qual cosa dona a l'ajuntament un ample marge de maniobra pel que manca de mandat.

"El semàfor del 5 de desembre de 2019" "El semàfor del 4 de desembre de 2019"