El semàfor del 9 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Melina León
Directora de cinema

'Canción sin nombre', dirigida per Melina León ha estat la pel·lícula guanyadora del Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2019 en la categoria de Millor Òpera Prima. El REC 2019 va tancar edició ahir al vespre amb èxit de públic, i amb el segon passi de 'Parasite', una de les pel·lícules més aplaudides d'un festival que ha portat a Tarragona el millor grans pel·lícules del cinema europeu i indepedent d'aquest 2019.

 
Núria Güell
Membre de la Protectora d'Animals de Tarragona

La Protectora d'Animals de Tarragona està saturada i l'augment de gossos i gats que acullen continua agumentant any rere any. Des de la protectora demanen ajudes per poder ampliar instal·lacions i que els animals puguin viure en millors condicions. A la vegada alerten de la perillositat de regalar animals per Nadal.

 
Gemma Carbó
Directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí

Últim més per veure 'Plàstic', la recomanable exposició del Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. Fins a dia d'avui, ja han passat més de 9.000 persones per aquesta mostra que posa sobre la taula de forma didàctica i per tots els públics el debat sobre l'ús del plàstic i les seves conseqüències. Destaca especialment el potencial que l'exposició ha tingut per a les escoles del Camp de Tarragona.

"El semàfor del 6 de desembre de 2019" "El semàfor del 5 de desembre de 2019"