El semàfor del 30 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ana Vilallonga
Presidenta de l'AECC a Tarragona

Una nova iniciativa amb un paper primordial al Camp de Tarragona demostra la importància de la labor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Dones afectades de càncer de mama s'apunten a aiguagim per recuperar forces. L'activitat, organitzada per l'AECC, s'ofereix actualment en sis municipis del Camp de Tarragona i, vist l'èxit de la demanda, l'entitat no descarta ampliar-ho a més poblacions. Són grups de pacients operades de càncer de mama, i també d'ovaris o d'úter. Gràcies a la flotació promoguda per l'aigua, el pes d'una persona disminueix considerablement i això ajuda a fer exercicis de tonificació sense que el cos se'n ressenti, minimitzant riscos. Nou gra de sorra de l'AECC tarragonina en el combat contra el càncer i les seves seqüeles.

 
Bruno Hortelano
Atleta amb arrels a l'Espluga de Francolí

Mostra de solidaritat de Bruno Hortelano amb el municipi que va veure néixer la seva mare. Hortelano, un dels atletes més destacats de l'Estat, va donar dissabte el tret de sortida de la 5a Cursa de la Llufa que se celebrava a l'Espluga de Francolí. L'atleta, amb arrels espluguines, va exercir de mestre de cerimònies en una edició de la cita del Club Atlètic Espluguí que va destinar els seus beneficis a la Riuada Solidària per ajudar els damnificats pels aiguats d'ara fa dos mesos.

 
Guillem Pujol
Regidor de Joventut de Torredembarra (ERC)

La revetlla de Cap d'Any tornarà a Torredembarra per donar la benvinguda al 2020, després de quatre anys d'absència d'aquesta festa. Llargament reclamada, en especial per part dels col·lectius més joves del municipi, el Casal Municipal acollirà la matinada de dimecres la revetlla de benvinguda al nou any amb la música de Banda Neon i el DJ Ricky RF. Una cita gratuïta i al centre del poble, per evitar desplaçaments innecessaris durant la primera nit de l'any, en un acte organitzat per la regidoria de Joventut del consistori torrenc.

"🚦El semàfor del 27 de desembre de 2019" "El semàfor del 23 de desembre de 2019"