El semàfor del 09 de agost de 2018

 Alfons Montserrat
Alcalde d'Alcanar (ERC)

El sumari de la investigació dels atemptats de Barcelona i de Cambrils detalla que dos dels terroristes es van empadronar a Alcanar, tot i estar en un pis ocupat del municipi, i que van cobrar ajuts públics de l'ajuntament del municipi. Davant això, crida molt l'atenció com algú es pot empadronar a un municipi quan el que hi ha fet és ocupar una vivenda il·legalment i amb quins criteris es donen els ajuts públics. També estaria bé saber quina documentació van haver de presentar els terroristes perque es validés el seu empadronament i posterior recepció d'ajudes econòmiques i en concepte de què. De moment ningú de l'ajuntament d'Alcanar ha sortit a explicar quin procediment s'ha seguit i si ha fallat alguna cosa.

 Enric Garriga
President del Ball de Diables de Tarragona

El Ball de Diables de Tarragona celebra enguany els 35 anys de la seva recuperació i per commemorar-ho ha organitzat diversos actes aquest dissabte, amb pastís d'aniversari al Mercat de Tarragona, carretillada a la Plaça Corsini i festa i carretillada infantil. El Ball de Diables és una de les entitats més importants del Seguici Popular Tarragoní, la primera referència del qual a la ciutat de Tarragona és de fa gairebé 600 anys. A partir de 1983 es recupera amb un esperit popular, festiu i fidel al testimoni històric.

 Josep Acero
Regidor de Protecció Civil de Tarragona (PP)

La iniciativa de començar a treballar un protocol d'actuació demà contra les onades de calor que ha tingut l'ajuntament de Tarragona a través de la seva àrea de Protecció Civil és bona i necessària, ateses les altíssimes temperatures que s'han viscut aquests darrers dies i que han costat fins i tot la vida a diverses persones. El problema és que la iniciativa arriba tard, quan la onada de calor ja ha passat i que aquest protocol ja hauria d'existir o, en cas de no tenir-lo, haver-se treballat amb caràcter d'urgència fa almenys quinze dies, quan ja s'informava de l'arribada de l'episodi d'altes temperatures que hem viscut.

"El semàfor de 'delCamp.cat' del 08 de agost de 2018" "El semàfor de 'delCamp.cat' del 07 de agost de 2018"