Almenys un mort i dos ferits en un apunyalament enmig del carrer a París

L'autor dels fets ha estat abatut per la Policia francesa

Un home ha estat abatut per la policia francesa després d'haver apunyalat diverses persones que passejaven pel parc públic, Hautes Bruyères, de la ciutat de Villejuif, al sud de París. El parc on s'ha produït el succés a les 14.00 hores està situat prop d'una zona comercial. Finalment, l'atac ha acabat amb la mort d'una de les víctimes, segons informa el diari 'Le Parisien'.

Almenys dues persones han resultat ferides

Per la seva part, el president del Centre d'Anàlisis de Terrorisme de França ha confirmat que, de moment, hi ha dues persones ferides mentre que els mitjans francesos assenyalen que una d'elles es trobaria en estat greu. En aquest sentit, el diari 'Le Parisien' ha indicat que la persona en estat greu que havia patit una parada cardiorespiratòria finalment ha perdut la vida. Ara per ara s'investiga si l'autor dels apunyalaments duia un cinturó d'explosius.

El presumpte autor dels fets ha fugit fins a L'Hay-les-Roses, una zona propera, on s'ha produït un tiroteig amb agents de policia els quals finalment han aconseguit neutralitzar l'atacant. Segons recull el diari citat anteriorment, dos policies haurien resultat ferits. Segons assenyalen diversos testimonis, l'atacant hauria cridat «Al·là és gran» abans de cometre l'atac. Fins al moment, les autoritats no han facilitat més informació sobre quina és la identitat de l'atacant ni quina ha estat la seva motivació.

"🤑 ATENCIÓ: La gran inversió que acaba d'anunciar el govern espanyol a Catalunya" "📱 WhatsApp deixarà de funcionar en milers de mòbils aquest 2020"