BBVA elimina el servei d’efectiu a les finestretes de les seves oficines

Totes les transaccions amb diners en efectiu s’hauran de fer a través dels caixers o de l’aplicació mòbil
BBVA suprimirà el servei de «caixa» on els clients fins ara podien fer transaccions amb diners en efectiu a les finestretes | Cedida

 

Importants canvis en les sucursals de BBVA a partir de setembre. L’entitat bancària està informant els seus clients que d’aquí poc prescindiran del servei conegut com a «caixa» a les oficines, on, fins ara, els usuaris podien ser atesos personalment per realitzar qualsevol transacció que requerís efectiu, com treure diners, ingressar-ne, pagar impostos o multes o canvis de divises, entre altres.

No es podrà fer cap transacció amb diners en efectiu

A partir del mes de setembre, segons informa ‘El Confidencial’, tots els clients de BBVA hauran de fer servir els caixers automàtics per fer totes aquestes transaccions, segons l’entitat els ha explicat a través d’una carta: «Deixaran de realitzar-se operacions a la finestreta que suposin el maneig d'efectiu, tant monedes com bitllets». Sí que es podran realitzar, però, càrrecs o abonaments directes als comptes, sempre que no s’hagin de manipular diners en efectiu.

En aquest sentit, BBVA convida els seus clients a fer servir els més de 6.000 caixers automàtics dels quals disposen, ja que aquests permeten dur a terme el 92% de les transaccions habituals, de manera senzilla i a qualsevol hora. A més a més, la majoria també es poden realitzar a través de l’aplicació del mòbil i amb aquesta també es pot buscar el caixer més proper.

La supressió de la «caixa» es farà a les sucursals més grans, les quals estan sent remodelades amb un nou format d’atenció al client, un model més integral que suposa «una millor experiència al client, un ús més eficient dels recursos i un impuls de la digitalització». També han explicat que aquesta decisió només afecta un percentatge minoritari d’oficines, tot i que no n’especifiquen la quantitat exacta i tampoc diuen si respon als continus ajustos de plantilla i oficines aplicats al llarg dels últims anys a l’Estat. En concret, en aquest darrer any, el personal s’ha reduït en unes 250 persones i les oficines en 150 menys.

També et pot interessar...

"🔴ATENCIÓ: Un peix mossega una dona i li arrenca mig tendó en una platja mediterrània" "👏♻La important novetat de Carrefour pel medi ambient!"