NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Confirmen la primera mort per coronavirus a Espanya

És un home que va morir el 13 de febrer al País Valencià

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat que una segona anàlisi ha detectat la presència de coronavirus en un pacient amb una pneumònia d'origen desconegut que va morir a l'Hospital Arnau de Vilanova de València el 13 de febrer.

Així ho ha confirmat la consellera en una roda de premsa convocada aquest dimarts a la tarda, en la qual ha explicat que aquest cas s'ha detectat després del canvi de criteri de definició de casos que el Ministeri va fer el 27 de febrer, que instava a realitzar una segona anàlisi a morts per pneumònia d'origen desconegut.

Amb aquest cas, sumen 19 els casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, sent un d'ells el mort. En concret, a més d'aquesta persona, aquesta tarda s'ha sumat un altre cas, el d'una dona que s'ha detectat a l'Hospital de Manises.

El director del Centre de Coordinació de Alertas i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha informat que a Espanya s'han registrat 150 casos de coronavirus. D'ells, 7 estan en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) en estat greu i 13 són professionals sanitaris. De moment, hi ha 14 positius en els quals no s'ha pogut identificar l'origen del contagi.

"🐦❗ Un gegant de les xarxes socials, afectat de ple pel coronavirus" "✈ La por al coronavirus arriba a Ryanair: la companyia pren mesures importants"