Felip VI esbronca Letícia per no seguir el protocol al peu de la lletra

Han sortit a la llum alguns comentaris del monarca espanyol
Letícia està intentant fer un exercici de neteja d’imatge | CatalunyaDiari.cat

 

El rei Felip VI i la reina Letícia tornen a ser notícia, i és que sembla que, per molt que ho intenti, la reina no pot estar ni cinc minuts sense ser-ho. Després de ser el centre de totes les mirades en el viatge anual a 'ses illes', ara han sortit a la llum alguns comentaris de Felip que de ben segur no han agradat gens a la reina.

«Sap que és una mica igual el que faci»

En el recent viatge a Palma, Letícia ha intentat fer un exercici de neteja d’imatge que no ha acabat de sortir bé. El comentari de fa uns anys sobre les vacances Mallorca, on la reina va confessar que no li agradaven, segueix latent al cor de molts illencs, per això aquest any ho ha intentat arreglar amb un comentari afirmant: «Les vacances a Palma són cada any millor»; un comentari que també ha acabat criticat.

Letícia «sap que és una mica igual el que faci, ja que li caurà per totes parts» assegura una amiga íntima a ‘El Español’, qui descriu a la reina com una persona molt més «espontània i natural», però a qui «ja li fa por» qualsevol cosa.

«Porta un any i pico intentant cuidar més les coses que fa i diu» assegura, «ella és així, no canviarà per molt que els mitjans s’hi empenyin o el seu propi marit  el Rei, qui pretengui que sigui d’una altra manera», expressa.

Felip és qui la posa «al seu lloc»

La mateixa font assegura que el rei Felip és qui «la posa al seu lloc quan la naturalitat de la Reina es veu massa solta», fets que hem pogut comprovar en les últimes setmanes. Fa tan sols uns quants dies , en una recepció a la Zarzuela, Felip va esbroncar-la per haver-se quedat parlant a la porta de la cambra i no haver-lo acompanyat, com diu el protocol.

En aquest cas, l’amiga destapa: «Quan va acabar l’audiència van tenir una bona discussió, perquè segons ella l’havia esbroncat davant de tot el món. Ella deia que era un petit error i que si no fos per ell, ningú hauria notat res».

En diverses ocasions, també ha estat el mòbil de la Reina el responsable de posar-la en més d’una situació tensa amb el seu marit. En una visita a Mèxic, mentre el president Peña Nieto feia un discurs durant el sopar: «Va treure el mòbil per sota la taula i va començar a xatejar amb algú». Un gest de mal gust que no va agradar al seu marit i quan «se’n va adonar, li va demanar que el guardés a la bossa». Una situació semblant a la que va passar en una visita institucional a Astúries, i en la qual el Rei, molest, va dir-li davant de tothom: «Estigues quieta i mostra una mica de respecte».

Sembla doncs que la tensió entre els dos és cada vegada més forta, i que Letícia no sap que fer per arreglar-lo. Per sort, ella i les seves filles ja es troben desconnectant en unes vacances en parador desconegut, el que no sabem és si Felip ha viatjat amb elles o ha decidit quedar-se a Madrid.

També et pot interessar...

"❗🚒La polèmica i inesperada notícia sobre el tràgic cas de Julen" "🔴INCREÏBLE: El mètode surrealista per espantar les mosques que està triomfant arreu"