Un guàrdia civil abusa sexualment d'una menor a Zamora

El jutge va decretar l'ingrés a presó de l'agent el passat dijous
L'agent ha ingressat al centre penitenciari de Topas, a Salamanca | Catalunya Diari

Un efectiu de la Guàrdia civil va ingressar dijous a presó acusat d'haver abusat sexualment d'una menor d'edat a Puebla de Sanabria, a Zamora, lloc on estava destinat l'agent.

Segons informen fonts del cos a 'El Español', la detenció es va produir la setmana passada després que la menor presentés la denúncia. Es desconeixen més detalls sobre la víctima i sobre l'agressió. La EMUEME de la Guàrdia Civil, és a dir, l'equip dona-meno, ha estat qui s'ha fet càrrec de la investigació contant amb la col·laboració d'altres agents de la localitat.

Es troba a l'espera del judici

El treball realitzat per la policia va dur, finalment, a la detenció del guàrdia civil i a la seva disposició al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Puebla de Sanabria. El magistrat va decretat el seu ingres a presó el passat dijous després de valorar les proves aportades per l'institut armat i la declaració de la víctima.

A més del procés penal, l'agent s'enfronta a un expedient disciplinari per part de la Guàrdia Civil, que podria suposar la seva suspensió de treball i sou, que és el que passarà amb Antonio Manuel Guerrero, el membre de 'La Manada' condemnat, però serà necessària una condemna sòlida perquè sigui expulsat del cos.

També et pot interessar...

"La comentada decisió amb un guàrdia civil que va titllar d'«escòria» els independentistes" "⚫ Dos treballadors de 34 i 36 anys moren a Espanya per la intensa calor"