NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

La investigació policial se centra en una «desaparició voluntària» de Blanca Fernández Ochoa

L'examen ocular del cotxe no ha revelat cap indici de «violència»

La desaparició de la Blanca Fernández Ochoa segueix sent un misteri, però ara, la Policia Nacional està centrant la investigació en la possibilitat que l'esquiadora i medallista olímpica desaparegués de forma «voluntària», ja que l'examen ocular del vehicle, el qual s'ha trobat aquest matí de diumenge, no ha revelat cap indici de «violència».

D'aquesta manera ho ha detallat el cap de l'operatiu policial de la cerca de l'esportista desapareguda, Pedro Herranz, qui ha assenyala que el cotxe porta diversos dies aparcat a la zona. Concretament el germà de la Blanca ha estat qui l'ha trobat aquest matí.

«Creiem que és una desaparició voluntària, aparentment és voluntari i no creiem que pugui ser una desaparició de risc o alguna cosa forçada», assegura Herranz, qui, de fet, també ha assenyalat que treballen des de la creença que Blanca Fernández Ochoa està viva i amb el desig que aquesta es trobi en «perfecte estat».

Ampli dispositiu de cerca

Per al moment, una de les tesis que es contemplen és que l'esportista s'hagués pogut desorientar mentre es trobava fent una ruta de senderisme. Aquesta tarda de diumenge, s'ha habilitat un dispositiu policial d'aproximadament unes 50 persones, només compost per professionals, entre els quals també s'inclouen tres helicòpters i diverses unitats canines. Als gossos, se'ls hi ha proporcionat una peça o objecte de la desapareguda per ajudar-los a seguir la pista.

També et pot interessar...

"❗ L'angoixant detall de la misteriosa desaparició de Blanca Fernández que ningú entén" "🔴 URGENT: Importantíssim anunci de la policia sobre la desaparició de Blanca Fernández"