El Reus Ploms Salle visita el líder i el Valls el tercer classificat

Jornada complicada per al bàsquet de la Copa Catalunya amb el Reus Ploms Salle buscant el primer triomf i el CB Valls buscant la primera alegria com a visitant
El Ploms vol sumar la segona victòria seguida | Joan Alfons López

Nou cap de setmana per al bàsquet de la Copa Catalunya i nous reptes d’alçada per a un Reus Ploms Salle masculí que encara no ha guanyat i que buscarà fer-ho a la pista del líder, el Sant Cugat Negre. D’altra banda, el CB Valls femení buscarà el segon triomf seguit, el primer lluny de casa, visitant un Almeda que és tercer a la taula.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Reus Ploms Salle, sense por

El Club Natació Reus Ploms Salle de la Copa Catalunya masculina visitarà dissabte a les 18.00 hores la pista del Sant Cugat Negre, líder de la categoria amb un balanç de cinc victòries i una derrota. L’ensopegada va arribar precisament el passat cap de setmana després de caure a la pista del Ripollet per 77 a 54, fet que provocarà que els barcelonins es presentin al duel sense cap excés de confiança davant uns plomistes que encara no han guanyat cap partit i que ara mateix són els cuers del torneig amb cinc derrotes en cinc jornades. Els jugadors dirigits per Francesc Canals no poden endarrerir més la primera victòries i no volen veure com la situació classificatòria es complica més de cara a la segona fase del torneig.

El Valls, a repetir

El Club Bàsquet Valls Lear que dirigeix Benet Ibáñez buscarà repetir l’alegria del passat cap de setmana aquest dissabte a les 19.30 hores visitant la pista d’un Almeda que és tercera a la taula amb una balança de quatre victòries i dues derrotes en les primeres sis jornades de lliga. Les de l’Alt Camp, que són desenes amb un balanç d’una victòria i cinc derrotes, vénen d’estrenar el caseller de victòries davant el Roser (73-66) mentre que l’Almeda ha perdut els dos darrers partits de forma consecutiva (65-52 contra l’Igualada i 46-50 contra el Cerdanyola).

"🏑 OK Lliga Plata - Jornada 4: El Vendrell torna a casa per rebre el Barça B" "⚽ Tercera Divisió - Jornada 12: La defensa de la Pobla contra la davantera de l’Europa"